Kategórie
 
 
 
 
 

Konferencia CREATIVE summit sa tento rok uskutoční ONLINE

Konferencia CREATIVE summit sa tento rok uskutoční ONLINE

Unikátna slovenská e-shop konferencia CREATIVE summit sa bude konať i v roku 2020 v zmenenom termíne – 18.9.2020. Vzhľadom na aktuálnu situáciu sa zmení jej forma: prvýkrát sa odohrá online. Najväčšie mená domácej i zahraničnej e-commerce scény sa aj tento rok prídu podeliť so svojím know-how.

Situácia okolo koronavírusu vniesla istú neistotu do organizácie podujatia - vyvstali otázky ohľadom minimalizácie zdravotných rizík pre nemalý počet účastníkov, zabezpečenia priestorov či obmedzení na organizovanie eventov. Výsledkom bolo rozhodnutie presunúť konferenciu do online sveta. Vďaka tomuto kroku bude možné zabezpečiť účasť sľúbených odborníkov, ktorých prítomnosť by mohla byť z dôvodu opatrení proti pandémii neistá.

Ako bude CREATIVE summit ONLINE 2020 vyzerať? Ideálne technické zabezpečenie, ktoré sa postará o bezproblémové vysielanie prednášok priamo na vaše obrazovky, je momentálne v štádiu riešenia. Networking s profesionálmi a kolegami z brandže sa miesto rozhovorov pri kávičke odohrá v chatovacích miestnostiach. Celým dňom vás bude sprevádzať moderátor Ivan Cingel z firmy CREATIVE sites, ktorá je hlavným organizátorom a odborným garantom konferencie. Ak to situácia dovolí, osobný networking si budete môcť vynahradiť počas plánovaného podujatia vo forme menšieho, neformálneho posedenia ešte v tomto roku.

Suma sumárum – máte jedinečnú možnosť zúčastniť sa unikátnej e-shop konferencie na Slovensku z pohodlia vášho domova, vypočuť si odborné prednášky bez komerčných rečí a komunikovať priamo s profesionálmi prostredníctvom chatu bez ostychu. Jedine catering si tento rok musíte zabezpečiť sami; o rok sa už opäť o vás postarajú organizátori počas CREATIVE summitu & EXPO 2021. Ten sa bude pravdepodobne konať v období apríl - máj 2021 v už štandardnej offline forme. Jeho priebeh bude podobný ako po predošlé roky a už teraz sa môžete tešiť na e-commerce EXPO, one-to-one konzultácie so spíkrami, osobné konzultácie s odborníkmi z firiem, kvalitný catering, networking v príjemnej atmosfére či afterparty.

Ešte jedna dobrá správa na záver: ak ste si už zakúpili vstupenky na offline verziu CREATIVE summitu, nemusíte mať obavy. Vstupenky vám zostávajú v platnosti na rok 2021, a zároveň dostanete vstup na CREATIVE summit ONLINE 2020 úplne zadarmo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia