Kategórie
 
 
 
 
 

Podrobné organizačné info pre účastníkov CREATIVE summit & EXPO 2019

Podrobné organizačné info pre účastníkov CREATIVE summit & EXPO 2019

Konferenciu tu máme už nasledujúci piatok 5.4.2019, preto sme sa rozhodli spísať vám všetky dôležité info aj sem do blogu. Ako sa k nám dostať načas? Ako bude tento deň prebiehať? A čo všetko musíte vedieť, aby ste si to naplno užili?

Ako sa k nám dostať?

Konferencia sa koná v hoteli x-bionic sphere, Dubová 33, Šamorín - nechajte sa navigovať cez Waze >>

Prosím, počítajte s rannou zápchou, ktorá vám môže znepríjemniť cestu. Odporúčame nechať si na cestu z Bratislavy 40-60 minút. Registráciu otvárame o 8:00. Program začína o 9:00. Máte sa určite na čo tešiť.

Cesta autom a parkovanie: 

Parkovanie je bezproblémové a zadarmo priamo pred vchodom.

Autobusová a vlaková doprava

Autobusová stanica, Bratislava -> Autobusová stanica, Šamorín (trvanie 25 – 45 min). 
Hlavná stanica, Bratislava -> Vlaková stanica, Kvetoslavov (trvanie 35 min). 
Následne z Kvetoslavova aj zo Šamorína premáva v pracovné dni X-BIONIC® autobus. Vyhľadajte svoj spoj na cp.sk >> 

Taxi doprava:

Vďaka aplikácii Liftago sa k nám dostanete so zľavou 10 % s použitím zľavového kódu CREATIVE19, ktorý si treba uplatniť pred jazdou (platí na max. 2 jazdy len pri platbe kartou). Rovnakú možnosť máte teda aj po evente cestou domov. 

 

Ako prebieha registrácia?

Registráciu (8:00 - 9:00) nájdete vľavo od hlavného vchodu do x-bionic sphere. Nasmerujú vás “ťapky” na zemi či stojany. Na vybavenie registrácie vám postačí nadiktovať vaše meno a názov firmy. Dostanete balíček s darčekmi od partnerov, visačku s menom, mapkou, naplánovanými konzultáciami a programom. Taktiež špeci náramok kvôli obedu. K šatni, raňajkám a do sál vás následne nasmerujú naši kolegovia/kolegyne ozdobení magentovou farbou.

Pozor! Ak ste si kúpili lístok na poslednú chvíľu a neprišiel vám e-mail o vybavení objednávky, prosím, prineste si so sebou potvrdenie o úhrade. Inak nemôžeme považovať vstup za oprávnený.

 

Ako na networking?

Používame aplikáciu Howdy, pridajte sa k eventu a zoznámte sa vopred, príp. priamo na evente. Stretnete tých najzaujímavejších ľudí pre váš biznis. :)

Ako na to?

  1. Stiahnite si aplikáciu Howdy.

  2. Nemusíte vypisovať desiatky polí, na zaregistrovanie vám stačí Linkedin profil. Ak ho nemáte, ešte máte pár dní na vytvorenie.

  3. Po registrácii sa pridajte k eventu cez CREATIVE summit & EXPO 2019 >>

 

Prihlasovanie sa na konzultácie

Konzultácie, na ktoré ste sa prihlásili vopred e-mailom, máte napísané na visačke. Pokiaľ sa chcete zapísať na ďalšie, vyhľadajte infopult pri vchode do sály Tuli Cinema. 

Konzultácie prebiehajú v miestnosti Innovation a trvajú 15 min. Prosím, dávajte si pozor, aby ste konzultáciu stihli a “nezabudli” na ne. váš termín by určite niekto rád využil, preto si strážte čas, prosím. Samozrejme, pri stánkoch v časti EXPO môžete tiež diskutovať a konzultovať, koľko vám hrdlo ráči. :)

 

Program a prednáškové sály

Program konferencie prebieha v dvoch sálach. Zabezpečili sme viac miest na sedenie, aby ste sa mohli presunúť, ak si chcete vypočuť prednášku v druhej sále. Otázky počas prednášok môžete klásť na mieste cez aplikáciu SLIDO.

Sála Victory - program pre menšie a stredné e-shopy. Tuli Cinema - program pre pokročilejšie a väčšie e-shopy. Dovoľujeme si vás upozorniť, že do Tuli Cinema sa nenosia sklenené fľaše a poháre. Prosím, hoci neekologicky, no bezpečne, vezmite si z coffee breaku plastové fľaše.

 

Obed v reštaurácii Olym-Pick

Do reštaurácie vás nasmeruje mapka / naši kolegovia. S náramkom prejdete cez turniket, kde nájdete bohaté švédske stoly s polievkou, hlavným jedlom, šalátom, aj dezertíkom. Najedia sa aj vegetariáni. V rámci pitného režimu je dispozícii voda s ovocím na ostrovčeku v strede. Ostatné nápoje si hradíte sami.

 

Sprievodný program

Bolieva vás pri práci s počítačom chrbát? Zastavte sa vo Fit kútiku, kde vám osobný tréner ukáže pár jednoduchých cvikov, ktoré zvládnete aj v kancelárii.

Chcete si vyskúšať inovatívnu stoličku Nesedu, na ktorej (ne)sedí náš moderátor počas paneloviek? Nech sa páči, nájdete ich taktiež pri Relax zóne.

Chcete sa povoziť na Tesle S? Nahláste sa na infopulte pri Tuli Cinema a absolvujte jazdu, ako nikdy predtým.

Na konci dňa máte možnosť vyhrať ceny vo výške viac ako 5000 €, tak sa zapojte do tomboly - osudie na vás čaká na infopultoch pri vstupoch do sál.

 

Afterparty v Legends' Bare

Afterparty začína po skončení oficiálneho programu o 17:30 v uzavretej zadnej časti v Legends' Bare, kde si môžete vypočuť kapelu Jay Delver či využiť cigarový salónik, ak ste milovníkom tejto neresti. Súčasťou afterparty bude okrem voľnej zábavy aj večerný catering a torta, tak sa neprejedzte. :)

 

Ubytovanie v hoteli x-bionic sphere

Pokiaľ máte zabezpečené ubytovanie, check in je od 14:00. Dovtedy si veci môžete nechať v šatni, následne sa hláste na recepcii. Check out je druhý deň o 11:00. Raňajky máte v cene. ;)

 

V prípade otázok nás kontaktujte.

Tešíme sa na vás,

Tím CREATIVE summit & EXPO 2019

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia