Pripravte sa na CREATIVE summit, ktorý budete chcieť zažiť

Kategórie
 
 
 
 
 

Pripravte sa na CREATIVE summit, ktorý budete chcieť zažiť

Pripravte sa na CREATIVE summit, ktorý budete chcieť zažiť

Čo je to CREATIVE summit? Kto tam príde? A prečo by ste mali aj vy? Viac o vzdelávacej konferencii sa dozviete od ženy, ktorá to má celé na svedomí - Janky Zajícovej, CEO CreativeSites.

Skús nám v skratke opísať, čo je to CREATIVE summit?

CREATIVE summit je e‑commerce konferencia, ktorá rieši každodenný biznis majiteľov e‑shopov. Venuje sa témam do hĺbky a rozoberá konkrétne problémy. Všetko na praktických príkladoch zo života väčších, ale aj menších e‑shopov.

Prečo ste sa rozhodli také niečo vôbec organizovať?

V poslednom roku sme sa zúčastňovali viacerých podujatí a konferencií. Prišli nám však komerčné a príliš nepraktické. Hovorili sme si, že by sa to dalo spraviť aj inak. Dať ľuďom naozaj praktické informácie. Vyslovene edukatívny program, kde budú prezentátori ukazovať všetko na konkrétnych príkladoch.

Po minulé roky sme pravidelne organizovali event Biznis večer s CreativeSites, ale len pre pozvané e‑shopy, v podstate našich zákazníkov. Snažili sme sa im poskytnúť užitočné marketingové a biznis tipy, ale aj priestor na networking. Preto nám napadlo, že by sme to mohli urobiť vo väčšom. Takže jedno viedlo k druhému a vznikol CREATIVE summit. Prostredníctvom neho by sme chceli zlepšovať e‑commerce prostredie na Slovensku.

Aký bude teda program eventu? A na základe čoho ste ho vytvorili?

Súčasťou programu sú unikátne prednášky, a tiež prípadové štúdie, ktoré budú prezentovať spíkri zo Slovenska a Čiech. Taktiež sa môžu účastníci tešiť na 2 panelové diskusie, ktorých hosťami budú úspešné e‑shopy.

Celý program a všetky témy sme vyberali na základe dotazníka. Ten sme rozposlali majiteľom internetových obchodov, aby sme zistili, čo ich najviac zaujíma a trápi. Prednášajúcich sme vyberali a oslovili na základe našich skúseností a pozitívnych referencií.

Kto patrí medzi spíkrov CREATIVE summitu?

Dúfam, že na nikoho nezabudnem. Napr. z Čiech je to p. Ungr, ktorý pracuje na voľnej nohe ako SEO a online marketingový konzultant, a p. Kvasnička, nezávislý UX konzultant. Rovnako aj p. Brablec, odborník na content marketing, príde z Čiech, kde sídli jeho Obsahova agentura (pozn. názov spoločnosti).

Ďalší online marketingový konzultant na voľnej nohe, a to zo Slovenska, je p. Štrbo, ktorý sa bude venovať hlavne oblasti remarketingu. Tešiť sa môžete aj na zástupcu spoločnosti Google - bude ním p. Svoboda, ktorý pôsobí ako Business Development Manager. A v neposlednom rade sa programu zúčastní aj p. Vrtík zo spoločnosti Expandeco, ktorý už hosťoval na našom poslednom evente Biznis večer s CreativeSites. Ten bol zameraný na expanziu e-shopu do zahraničia.

A čo eshopy, ktoré si spomínala?

Samozrejme, majitelia e‑shopov budú hosťami v našich panelovkách. Účasť v prvej diskusii na tému “Chyby v e-commerce podnikaní” nám zatiaľ potvrdili Cyklodresy.sk, Streetsportline.sk, Bottles.sk a Runningpro.sk. V druhej diskusii sa chceme viac zamerať na branding e-shopov a krízový manažment. Hosťami budú napr. p. Kianičková z Martinus.sk alebo p. Cicman z GymBeam.sk.

Prečo sa majiteľovi eshopu oplatí prísť na CREATIVE summit?

Konferenciu organizujeme vyslovene pre majiteľov a manažérov e‑shopov. Tým sa určite oplatí prísť, pretože získajú odpovede na svoje otázky z oblasti e-commerce a nápady na reálne riešenie problémov, s ktorými sa dennodenne stretávajú. Taktiež tam bude skvelý priestor na networking a budovanie nových obchodných vzťahov.

Ešte by som chcela spomenúť osobné konzultácie s partnermi podujatia, ktoré budú prebiehať paralelne počas celého dňa. Samozrejme, partnerov vyberáme tak, aby boli relevantní pre našu cieľovku. Takže sú nimi spoločnosti, ktoré poskytujú služby v oblasti e‑commerce, napr. v oblasti dopravy, online platieb, účtovníctva, legislatívy a pod.

Kedy a kde sa bude CREATIVE summit konať? A koľko stojí lístok?

CREATIVE summit sa odohrá 18. mája 2018 v hoteli Saffron v Bratislave. Vstupné je 129,- €. V cene majú účastníci okrem programu aj celodenné občerstvenie a nápoje, ale i afterparty.

Takže sa teším na všetkých zúčastnených. Kúpte si lístok čo najskôr, aby ste si rezervovali dobré miesto. Vidíme sa na summite!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia