Kategórie
 
 
 
 
 

Spúšťame predaj. Buďte prvý na CREATIVE summite & EXPO 2019

Spúšťame predaj. Buďte prvý na CREATIVE summite & EXPO 2019

Po úspešnom prvom ročníku CREATIVE summitu 2018 ideme do toho znovu. 5. apríla 2019, x-bionic sphere, Šamorín. Vo väčšom a lepšom. Okrem konferencie vám totižto prinášame aj prvé e-commerce EXPO na Slovensku. Vyberte si tú správnu vstupenku práve pre váš e-shop.

V čom bude ročník 2019 iný?

Ako organizátori konferencie neustále posúvame e-commerce vzdelávanie vpred. Chcete rásť a robiť veci lepšie? Zvýšiť svoje zisky? Práve preto zhromažďujeme odborníkov z e-commerce, aby pripravili prednášky s reálnou pridanou hodnotou pre vás ako účastníkov konferencie.

Tento rok sme obohatili o časť EXPO - prvý e-commerce veľtrh na Slovensku. Čo to v praxi znamená? EXPO predstavuje príležitosť pre viac osobných konzultácií s profesionálmi a ešte intenzívnejší networking.

Tohtoročný program zostavujeme na základe spätnej väzby z minulého ročníka. Upravujeme ho podľa vašich predstáv. Bez komerčných rečí so spíkrami, ktorí pôjdu do hĺbky. Práve preto, aby ste si z konferencie odniesli presne to, čo potrebujete. Budete sa môcť inšpirovať aj skúsenosťami iných e-shopov, ktorí na vaše otázky odpovedajú v panelových diskusiách.

 

Ktorá vstupenka je pre vás “tá pravá”?

V rámci druhého ročníku CREATIVE summit & EXPO 2019 máte na výber z troch typov vstupeniek. Ako návštevník si budete môcť vybrať, či chcete networkovať bez účasti na programe, alebo sa zúčastníte aj odborných prednášok.

 

Vstupenka na EXPO (veľtrh) bez programu

Nechcete sa zúčastniť programu, ale radi by ste si pozreli e-commerce veľtrh? Celodenná vstupenka na EXPO sa vám zíde, ak chcete spoznať nových obchodných partnerov, nadviazať zaujímavé kontakty a prenetworkovať celý deň.

Môžete sa tešiť na desiatky stánkov, kde budú svoje služby prezentovať rôzne firmy z oblasti e-commerce. Existujúce e-shopy si okamžite porovnajú služby, ktoré už využívajú, s inými možnosťami. Taktiež odhalíte skryté zákutia e-commerce - nové trendy, nástroje a technológie.

Ak ešte e-shop nemáte, ale intenzívne o ňom uvažujete, vďaka nášmu veľtrhu získate podrobný prehľad o trhu. :) Príďte sa opýtať, čo vás zaujíma, priamo firiem z oblasti tvorcov e-shopov, logistiky, skladovania, dopravy, financií, marketingu a nových technológií. Zistite, ktoré nástroje vám pomôžu priviesť a udržať si zákazníkov.

Nezanedbateľným benefitom je, že na našich EXPO chodbách môžete stretnúť aj spíkrov, mimo ich “ordinačných hodín”, t.j. prednášok a osobných konzultácií.

V cene vstupenky 29,- eur je zahrnutý doobedný a poobedný coffee break na posilnenie.

 

Vstupenka na SUMMIT & EXPO (veľtrh)

Celodenná vstupenka zahŕňa kompletný balík, a teda súčasťou je vstup na konferenciu aj na e-commerce veľtrh. Program konferencie sme rozdelili do dvoch sál, aby sme vyhoveli menším, stredným i väčším e-shopom.

V sále Victory prebehnú prednášky zamerané na začínajúce až stredné e-shopy. V sále Tuli Cinema sa uskutočnia prednášky pre pokročilejšie internetové obchody. Nech už si vyberiete sedenie v akejkoľvek sále, aj tak bude možné migrovať medzi nimi, ak vás zaujme konkrétny spíker, ktorého si budete chcieť vypočuť.

Ako účastník konferencie budete mať výsadu osobných konzultácií nielen s firmami na veľtrhu, ale aj so spíkrami konferencie. Ich čas je však obmedzený, takže buďte pred konferenciou v strehu, aby ste sa stihli prihlásiť.

Vstupenka stojí 99,- eur v predpredaji, 119,- eur v plnej cene. V cene je zahrnuté chutné občerstvenie počas celého dňa v podobe coffee breakov, obedu a vstupu na afterparty.

 

VIP balík s ubytovaním

Užívajte si všetky výhody SUMMIT & EXPO vstupenky a získajte ubytovanie za lepšiu cenu priamo v hoteli x-bionic sphere.

Toto kombo zahŕňa celodennú vstupenku na SUMMIT & EXPO spolu s ubytovaním v termíne 5.- 6.4.2019. Prečo práve tento dátum? Predsa, aby ste sa mohli zúčastniť afterparty a nemuseli ísť v noci domov. :) V ponuke máte na výber medzi 1-lôžkovou a 2-lôžkovou izbou. 

Vstupenku s ubytovaním v 1-lôžkovej izbe kúpite za 249,- eur a vstupenku s ubytovaním v 2-lôžkovej izbe stojí 349,- eur.

 

Kto prisľúbil účasť v programe?

Program konferencie dávame dokopy spolu so spíkrami, ktorí prisľúbili svoju účasť. Na koho sa teda môžete tešiť? Na základe spätnej väzby sme tento rok pozvali najúspešnejších spíkrov z minulého ročníka a doplnili ich o nové e-commerce tváre, ktoré majú čo povedať:

Pavel Ungr - nezávislý SEO konzultant,
Pavel Pola - e-mail marketér, Etnetera Activate,
Pavel Šíma - biznis developer, CEO Roivenue,
Eliška Vyhnánková - nezávislá social media konzultantka,
Jan Kvasnička - nezávislý UX konzultant,
Rudolf Letko - kreatívny dizajnér, GoBigname
Ivan Cingel - e-commerce konzultant, COO CREATIVE sites,
Tomáš Vrtík - odborník na expanziu, CEO Expandeco,
.... a mnohí ďalší. :)

Celým podujatím vás budú sprevádzať moderátori - Ivan Cingel a Tomáš Vrtík. Dlhodobo sa pohybujú v oblasti e-commerce, a aj vďaka nim dostanete z prednášok a panelových diskusií maximum. Vidíme sa na CREATIVE summit & EXPO 2019. 5. Apríla 2019 v x-bionic sphere v Šamoríne. Kúpte si lístok už dnes. :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia