Kategórie
 
 
 
 
 

Títo partneri urobili CREATIVE summit 2018 výnimočným

Títo partneri urobili CREATIVE summit 2018 výnimočným

CREATIVE summit 2018 sme sa snažili urobiť výnimočným. K tomu patrí aj sprievodný program, v rámci ktorého robili odborníci z partnerských firiem one-to-one konzultácie s účastníkmi. A niektorí sa poriadne zapotili, pretože záujem bol skutočne obrovský. 

creativesites

Creativesites - tvorba e-shopov

Odborným garantom CREATIVE summitu je spoločnosť CreativeSites, s ktorou účastníci konzultovali hlavne použiteľnosť eshopu, ale aj technické riešenie, automatizáciu procesov, SEO a množstvo ďalších tém. 

https://www.creativesites.sk/

gls

GLS Slovakia - logistika a preprava tovaru

Ako rýchlo príde balík do zahraničia? Aké služby preferuje príjemca zásielky? Na tieto a ďalšie otázky ohľadom distribúcie, logistiky a prepravy tovaru radili eshopom profesionáli zo spoločnosti GLS, ktorá bola zároveň generálnym partnerom konferencie.

https://gls-group.eu/SK/sk/home

idoklad

iDoklad - fakturácia

Čo treba zvážiť pri výbere fakturačného systému? A čo je dôležité špecificky pre konkrétny eshop? Na zvedavé otázky o fakturácii odpovedali odborníci zo spoločnosti Solitea, ktorí na základe 25 rokov skúseností vytvorili online fakturačný systém iDoklad.

http://www.solitea.com/sk/

bluewinston

Blue Winston - online marketingový nástroj

Ako zvýšiť výkonnosť eshopu? Ako maximálne automatizovať reklamu? Aké nástroje použiť pre konkrétny eshop? To všetko a ešte viac zistili eshopári od expertov z Blue Winston.

https://www.bluewinston.com/sk/

GoUP

GoUP - online reklama

Reklama. Google? Facebook? Youtube? Eshopom na CREATIVE summite rozšíril obzory certifikovaný Google partner – agentúra GoUp. S ľudmi sa bavili hlavne o návratnosti investícií a výsledkoch online reklamy.

https://www.goup.sk/

visibility

Visibility - digitálny marketing a SEO

Profesionáli na SEO a online marketing z Visibility nepútali pozornosť iba vďaka ich popkornovaču. Počas konferencie si nestihli vydýchnuť, keďže ich konzultácie s účastníkmi zamestnávali po celý deň. :)

https://visibility.sk/

besteron

Besteron - online platby

Ako účinne zvýšiť počet dokončených nákupov v eshope vďaka online platbám? Odpovede na otázky ohľadom online platieb s radosťou zodpovedali experti z firmy Besteron.

http://www.besteron.sk/

nextcom

NextCom (POHODA) - ekonomický systém

Certifikovaný partner na dodávku a inštaláciu ekonomického systému POHODA sa zaoberá prepájaním eshopov s ES POHODA v prevedení B2C alebo B2B. Špecialisti na ekonomické systémy radi poskytli odpovede každému, kto mal záujem.

https://www.nextcom.sk/

zasielkovna

Zásielkovňa - doprava tovaru

Ako rýchlo dostať tovar k zákazníkovi do zahraničia? A viete, že existuje reklamačný asistent? O novinky a svoje knowhow z logistiky sa s eshopmi podelili odborníci zo Zásielkovne.

https://www.zasielkovna.sk/

dognet

Dognet - affiliate marketing

Ako sa dostať k zákazníkom čo najefektívnejšie? Ako neplatiť za kliky ani zobrazenia, ale za reálny biznis, ktorý vám návštevník prinesie, vysvetlovali špecialisti z Dognet. Niektorým účastníkom sa zadarmo ušla aj knižka o affiliate marketingu.

https://www.dognet.sk/

luigis box

Luigi's Box - vyhľadávanie v eshope

Luigi's Box analyzuje a optimalizuje navigáciu a vyhľadávanie v eshope tak, aby bolo pre zákazníka čo najpríjemnejším a najintuitívnejším. Vďaka tomu vedeli profesionáli na vyhľadávanie poskytnúť e-shopom cenné know-how v rámci konzultácií.

https://www.luigisbox.com/

luigis box

Expandeco - expanzia eshopu

Zvládli ste slovenský trh a zvažujete, čo ďalej? Expandeco odhalilo účastníkom konferencie možnosti expanzie na zahraničné trhy. Stará sa o eshopy od vstupu na nový trh až po stabilné a rentabilné fungovanie online biznisu. 

https://www.expandeco.com/sk

luigis box

Expando - expanzia cez Amazon či eBay

Slovenský trh je pre vás príliš malý? Premýšľate, ako predávať v zahraničí, ale nechcete investovať prostriedky do vlastného eshopu? Ako expandovať cez eBay či Amazon eshopárom vysvetlili odborníci z firmy Expando.

https://sk.expan.do/

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia