Kategórie
 
 
 
 
 

Ďalšia e-shop konferencia? 5 dôvodov, prečo prídete sem

Ďalšia e-shop konferencia? 5 dôvodov, prečo prídete sem

Máte e‑shop? Chcete vedieť, čo môžete urobiť, aby ste zvýšili predaj a svoje príjmy? Práve preto sme pre vás pripravili unikátnu celodennú konferenciu CREATIVE summit. Čím je taká špeciálna? Čítajte ďalej.

Skúsení odborníci vám na prípadových štúdiách a praktických príkladoch ukážu, ako aj vy môžete zlepšiť svoj ecommerce biznis. Prečítajte si všetky dôvody, ktoré vás presvedčia, že jednoducho musíte prísť.

 

Zažite prednášky bez komerčných rečí

Zažili ste už aj vy prednášku či workshop, kde ste 50% času počúvali samochválu agentúry alebo inej firmy? Že vznikla pre X rokmi. Za ten čas sa jej podarilo toto a ono, majú takých a onakých klientov, a tiež že v najbližšom roku plánujú všeličo možné. Máte toho dosť a chcete hodnotné a praktické informácie? Niečo použiteľné pre váš biznis? Tak taký bude program CREATIVE summitu. Edukatívne prednášky posunú vaše podnikanie vpred.

 

Ponorte sa do hĺbky s odborníkmi

Nebojte sa, nehovoríme o armáde psychológov. :) Máme na mysli spíkrov z rôznych oblastí (napr. SEO, UX, online marketing atď.), profesionálov zo Slovenska i z Čiech. Pripravia si prípadové štúdie. Podelia sa s vami o svoje know‑how. Všetko budú prezentovať na konkrétnych príkladoch eshopov, aby ste si vedeli odniesť naozaj praktické info pre váš e‑commerce biznis.

 

Konkrétne tipy pre váš online biznis

Zaujíma vás, čo môžete zdokonaliť v rámci optimalizácie svojho webu? Ako zlepšiť jeho použiteľnosť? Chcete konkrétne tipy z online marketingu? Aký obsah tvoriť, aby ste na ňom zarobili? Aké technické funkcie v e‑shope vám znásobia predaje? Na čo si dať pozor pri expanzii? A ako vám v tomto celom môže pomôcť Google? Prineste si svoje otázky, ktoré adresujete priamo expertom, ktorí sa už teraz na vás tešia.

 

Poučte sa na chybách druhých

Spýtajte sa, čo vás zaujíma, priamo tých, ktorí už boli na vašom mieste. Majitelia a manažéri úspešných eshopov prijali pozvanie do panelových diskusií, aby vám prezradili, ako si poradili s náročnými situáciami v online biznise. Odhalia vám chyby, ktoré urobili, aby ste sa im vy mohli vyhnúť. Cesta e‑shopárov zahŕňa mnohé papierovačky, technické komplikácie, finančné nezdary, ale aj prekvapivé zvraty, riešenia problémov a životné ponaučenia. Učte sa od tých najlepších.

 

Dohodnite si osobné konzultácie s partnermi

Starostlivo vyberáme firmy, ktoré sa stanú partnermi konferencie. Chceme, aby boli relevantné pre váš ecommerce biznis, či už z pohľadu logistiky, platieb, účtovníctva, marketingu alebo iných oblastí. Nájdite si firmy, ktoré vás najviac zaujímajú a dohodnite si s nimi krátku konzultáciu v deň konferencie CREATIVE summit, kedy sa budú venovať len vám.

 

Prečo organizujeme ecommerce konferenciu?

 

Rozvíjame ecommerce na Slovensku

Veríme, že e‑shopy na Slovensku sa môžu vďaka kvalitnému vzdelávaniu zlepšiť. Preto sme zhromaždili 8 odborných rečníkov, 9 úspešných eshopov a 350 účastníkov, aby si navzájom vymenili skúsenosti. Zároveň je to príležitosť pre vás, ako si budovať nové obchodné vzťahy. Preto neváhajte a kúpte si vstupenku len do 28. februára 2018 za uvádzaciu cenu 99,- eur.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia